ORGANISATIE JEUGDDISCO ASTEN+31 6 24 91 90 20
18.30 - 21.30

Reglement Jeugddisco Asten

 

  1. Toegang: Alleen met een geldige jeugddiscopas heb je toegang. Heb je nog geen pas, dan kun je deze aanvragen bij de organisatie of via de website van Jeugddisco Asten
  2. Ruimtes: Je mag alleen verblijven in de ruimtes die hiervoor aangewezen zijn.
  3. Locatie: We zijn te gast in het Varendonck college. Zorg ervoor dat er niets vernield wordt. Indien dit wel gebeurd neemt de organisatie contact op met je ouders/verzorgers voor de afhandeling hiervan.
  4. Afval: Gooi je afval in de aanwezige vuilnisbakken. Zo blijft het netjes en veilig.
  5. Toiletten: Er mogen niet meer dan 3 personen tegelijk in de toiletruimte aanwezig zijn. Dit geldt zowel voor je jongens als meisjes toilet. Maak geen rotzooi en stop geen spullen in de toiletten.
  6. Geweld: Het uitlokken van geweld is niet toegestaan. Andere vormen van agressie worden niet getolereerd. Ook het uitlokken van ruzies via school of op de sportvereniging is niet toegestaan. Iedereen is gelijk en we gaan respectvol met elkaar om.
  7. Veiligheid: Het is niet toegestaan om gevaarlijke dingen mee naar binnen te nemen. Indien we dit constateren wordt dit in beslag genomen.
  8. Binnen/Buiten: Als je binnen bent blijf je ook binnen. Mocht je je niet lekker voelen, geef dit dan door aan een van de vrijwilligers. Hij/zij mag dan samen met jou even naar buiten voor frisse lucht.