Voor de ouders

Van harte welkom op onze website van Jeugddisco Asten

Op deze pagina willen wij u een klein beetje uitleg geven over Jeugddisco Asten en deze website die speciaal bedoeld is voor U als Ouder / Verzorger, maar vooral ook voor de kinderen.

Op de home pagina heeft u misschien al diverse informatie gelezen over Jeugddisco Asten. Dat er een grote groep vrijwilligers elke maand de disco mogelijk maken, maar ook door u kunnen wij de disco mogelijk maken want er zou geen disco zijn als er geen kinderen naar de disco kunnen en/of mogen komen.

Veiligheid:

Wij hopen dat er elke maand kinderen en ouders op de website een kijkje komen nemen en wij proberen er dan ook een leuke, gezellige en informatieve site van te maken waar de kinderen graag op rond kijken en die veilig is.
Dit doen wij door middel van foto’s en soms filmpjes te plaatsen van Jeugddisco Asten, maar ook leuke tips & tricks. Het leuke is dat iedereen op de website een reactie kan plaatsen zowel bij de foto’s, maar ook bij tips & tricks en vooral het gastenboek. Alle berichten die binnenkomen worden gemodereerd zodat mocht er toevallig iemand ergens op reageren wat niet leuk is of valt onder pesten dat die reactie niet geplaatst wordt.

Ook zijn de foto’s van elk feest apart beveiligd met een wachtwoord zodat alleen de kinderen (en ouders) die op het betreffende feest zijn geweest (met de code die ze hebben gehad tijdens de disco) de foto’s en/of filmpjes kunnen bekijken.

Tijdens de disco lopen er de hele middag of avond ruim voldoende vrijwilligers rond om alle kinderen in de gaten te houden zodat er altijd een leuke en gezellige sfeer blijft bestaan.

Wat kunt U op de website:

Zoals boven ook al een beetje omschreven kunt u zien wat de kinderen ook allemaal kunnen zien (mits de kinderen u de code geven van de foto;s ;-)), U kan natuurlijk reageren op de foto’s en alle berichten op de site.

Leuke ideeën:

Wij (de hele groep vrijwilligers) proberen elke keer weer een leuk thema aan de disco’s te geven en nieuwe ideeën uit te proberen. Mocht U een leuk idee of suggestie hebben dan horen wij die uiteraard erg graag, alle ideeën en suggesties zijn welkom!

Vragen?:

Heeft u nog vragen betreft Jeugddisco Asten of over de website dan kunt u ten alle tijden contact opnemen via info@jeugddiscoasten.nl 

U kan natuurlijk ook uw vraag stellen voor of na de disco aan 1 van de vrijwilligers.